Paardenstallen

Als u landelijk woont en een mooi erf hebt, neemt u niet met elke stal voor uw paarden genoegen. U weet inmiddels dat de paardenstallenbouw grotendeels draait om efficiency en functionaliteit. Bij Jaro Houtbouw begrijpen we, dat voor u als paardenliefhebber emotie een belangrijke rol speelt. En het is waar: uw paarden verdienen niet alleen een optimale verzorging, maar ook een stijlvolle huisvesting.

Paardenstal bouwen van hout

Als houtbouwer zijn wij al jarenlang actief in de stallenbouw. We richten ons daarbij vooral op het bouwen van luxe paardenstallen, inclusief de paardenboxen. Onze manier van stallenbouw spreekt de paardenliefhebber aan.

We maken voor elke stal een uniek ontwerp. Daarbij houden we rekening met uw persoonlijke stijl, de architectuur van omringende gebouwen en de inrichting van uw erf.
Houtbouw is over het algemeen de basis. Dat is uniek in de stallenbouw en het resultaat is er ook naar: we bouwen stallen met allure. Daarin kunt u zover gaan als u wilt. Waarom geen luxe paardenstal met stoere eikenhouten gebinten?
Bij de stallenbouw staat diervriendelijkheid centraal. Voor de binnenboxen maken we gebruik van diervriendelijke materialen (RVS frames met hardhouten panelen). Golfpanelen zorgen voor afvoer van condens langs het dak.

Vakmanschap en efficiency

Jaro Houtbouw voert de complete bouw in eigen beheer uit. Dat doen we efficiënt: we vervaardigen in onze fabriek te Elburg complete bouwdelen. Deze prefab delen monteren we bij u op locatie. Zo combineren we authentiek vakmanschap als houtbouwer met de moderne productiemethoden voor de stallenbouw.

Contact

Bent u van plan een nieuwe stal te bouwen? Wij denken graag met u mee. Neem contact op met Jaro Houtbouw, wissel uw ideeën uit met onze adviseurs en bouw een unieke paardenstal! 

Telefoon 03 41 26 26 63

Lees meerLees minder

Sorteer op:
Toon: per pagina
12
product: 1 - 23 van 25